Sommerregatta med sosial samling

Da vil vi ønske alle medlemmer velkommen til årets sommer regatta. Lørdag 25/8 klokken 14.00 går starten, se info i høgremenyen på hjemmesiden.

Klokken 20.00 lørdag møtes vi i Fjord Sailing sine lokaler på Litlebergen, der blir det servert Pizza.
Seilforeningen spanderer mat og mineralvann.
Søndag 26/8 klokken 11.00 går starten for Søndagens regatta.
Håper på godt oppmøte, dette er klubbregatta der alle kan delta.

Hilsen Styret

Pantaenius Shetland Race 2018

Fantastisk gode resultat for NHS båtane i Pantaenius Shetland Race.

Rormannen singlehanded Regatta 2018

Laurdag 16.juni var det igjen klart for Rormannen singlehanded regatta. 3 båtar stillte til start: Jenny (Bavaria 40 cr), Tjorven (Bavaria 41) og X-faktor (X-332). Litt skuffande at ikkje fleire vart med.
Det vart løp for sørleg vind ut frå yr si værmelding for Nordra Flesa kl. 12-18, 7 m/s. Dette betyr start ved Frekhaug kai, sør til posisjon N 60. 29 i Byfjorden, nordover Herdlefjorden, gjennom Skjelangersundet, rundt Nordre Marholmen heilt nord i Øygarden, vidare til Bognestraumen. Der var løpet avkorta i dag. Lite vind og sterk motstraum gjorde det umogeleg å segla gjennom Bognestraumen.

NHS Vårregatta 2017

Under bommen på Mathilda ser vi Kilroy like etter at de har mistet ledelsen.

Vi prøvde etter gammelt å arrangere på Radfjorden. Mest på grunn av meldinger om lite og varierende vind. Løpet på Radfjorden er noe korterer og det i seg selv gjør at alle får fullført og kommer i mål. Det starter ved Tjuvholmen, runder Sæbøflu og ender tilbake i mål ved Tjuvholmen på Kvernafjorden.
Det møtte 7 båter til start. Veldig få kom med fullt mannskap. De fleste seilte med varianter av shorthandet mannskap.

Medlemsmøte onsdag 21.februar 2018 hos Seilmaker Iversen

Det vert medlemsmøte onsdag 21.februar 2018 hos Seilmaker Iversen på Frekhaug.
Sjå meir under "Kommende aktiviteter" til høgre på sida.
Syndiker innhold