etter Årsmøtet 26.januar

Etter at det formelle digitale årsmøtet er ferdig tirsdag 26.januar vert det eit opplegg for medlemane i NHS:
Lotteri på deltakelse i treningsserien 2020.
Og vår egen lokale internasjonale seiler
August Botne Sandberg
vil fortelle og presentere deler av sitt liv som seiler.
August presenterer seg:
Jeg dro på ett års langtur i 2012-13 og trodde jeg var ferdig med havseilas.
Jobbet som dokumentarist i Bergen i noen år helt til en enorm tredveårskrise fikk meg til å si opp jobben og satse på seiling på fulltid.
Begynte i Arktis som skipper på ulike ekspedisjoner, hvaldykking, ski&seil og den slags. Seilte også mye på Svalbard, der jeg tilfeldigvis traff på 59 North Sailing, som driver med charter spesialisert på havseilas. Vi fant tonen, og da de utvidet businessen sin med en ny båt, fikk jeg hyre som skipper på den gamle; En nydelig S&S Swan 48 ved navn "Isbjørn". Seiler nå ca 10 000 mil i året rundtomkring Atlanterhavet med betalende mannskap.
Har også blitt medeier i 59 North etterhvert, og vi driver med mange spennende ting i tillegg til havseilas; Vi produserer verdens største seilepodcast "On the Wind", publiserte nylig en dokumentarserie sammen med Youtubefamøse SV Delos, og har startet en medlemmside som heter "The Quarterdeck", der vi underviser i ulike aspekter ved sjømannskap. Har også meldt oss på Ocean Globe Race i 2023... https://oceangloberace.com