Vårregatta 2017

 Bildet er tatt av Madeleine Bratshaug, og illusterer dagens seilas. Blankt vann og lite vind. Den raskeste brukte like oppunder 3 timer ned til Bakervågen. 


Dette er første regatta i klubbserien 2017. Takk til alle dere som møtte. Deltagerantallet er på vei tilbake til gamle høyder. Det vi savnet i dag var vinden. Det var meldt sydlig oppmot 4 m/s og målt vind i Bergen og på Flesland skulle tyde på jevne forhold med vind fra den retningen. Det skjedde desverre ikke. Nå tror jeg ikke at vindforholdene preger resultatlisten, men meningsløsheten og frustrasjonen blandt ferskingene blir ofte for mye slik at de bryter. 
Yr melder som sagt sydlige vinder under seilasen, men i virkeligheten var det NØ som stod mest, avløst av SØ og SV. Alt med vindstyrke rundt 1 og 2 m/s. 
Som vanlig stod det mellom X-Faktor og Mathilda som vekslet om å lede, men det ble til slutt X-Faktor som drog det lengste strået. 
2 båter klarte ikke tålmodighetstesten og brøt. Resultatlisten blir lagt ut av senere. Rekkefølgen på utregnet tid ble X-Faktor, Mathilda,  FS2 og Tjorven. Vi gratulerer alle.