Høststormseilasen 2016

Lørdagens seilas ble preget av manglende og sydlige vinder. Starten måtte utsettes og flyttes til Medfjordsboen. Det blåste kun 1 m/s i starten, men tok seg opp til 3-4 m/s ved målgang. Løpet ble avkortet ved Mikkelsboen. Fra NHS møtte det 5 båter i konkurranseklasser og 4 i turklassen. Totalt var det bare 19 båter påmeldt.

X-Faktor like ved Kyrkjeflu på Søndagen. (flere bilder se under menypkt. fotoalbum)

Lørdag ble det middag og premieutdeling på Skjerjehamn, og loddtrekning av gavepremier fra Seilmaker Iversen.
Søndagen var det klart for retur mot Herdla. Det var friskere forhold med ca 10 m/s fra syd. Amaryllis fra Bergen Seilforening kom best fra de friske forholdene og vant sin klasse denne dagen. For mer komplette resultater se under eget menypunkt Regatta på disse sider. Løpet ble avkortet ved at starten ble flyttet til Vikingneset og målgang på Herdla.
Resultatlisten viser at
Sun Express, Åsane Seilforening vinner minste NORrating-klassen.
Sheep Dip fra Bergen Seilfoening vinner den største NORrating-klassen
Mathilda fra Nordhordland vinner av shorthand-klassen.