Til isbjørnens rike - medlemskveld 17.mars 2021

August Sandberg fra Hjelmås er profesjonell havseiler og logger 10.000 mil i året. Mange av disse har han tilbrakt over polarsirkelen, og særlig på Svalbard. Denne kvelden deler han sine beste tips og triks for seilas i isbjørnens rike, lett krydret med salte røverhistorier. Hvordan ankrer man foran en isbre? Hvordan beskytter man seg mot farlige rovdyr? Hva slags båt trenger man for å seile i is? Få svaret på disse, og mange andre nøtter i lystig, digitalt lag sammen med August og Nordhordland Seilforening kl. 19:00 den 17. Mars. Bare følg linken under!
Join Zoom Meeting:

Første styremøte for det nye styret 9.februar 2021

Tirsdag 9.februar hadde det nye styret sitt første møte på nettet.
Styret konsituerte seg slik:

Frode Nygaard Knutsen - Formann
Stian Flataker - Nestleder og regattasjef
Marius Vågenes Villanger - Kasserer og ass. webansvarlig
Jan Gunnar Korsøen - Tur- og familiesegling
Torhild Skage Syslak - Skitnedalsvika / strandrydding
Harald Matland - Sekretær og Webansvarlig. Medlemsregister.

Referat frå styremøta vert lagt ut under "Referater" på heimesida.

Link til digitalt årsmøte 26.januar 2021

Tirsdag 26.01.21 klokken 1900 er det digitalt årsmøte.
Gjør oppmerksom på at vi må åpne linken via Google Chrome, link: Skriv kommentar..

etter Årsmøtet 26.januar

Etter at det formelle digitale årsmøtet er ferdig tirsdag 26.januar vert det eit opplegg for medlemane i NHS:

ÅRSMØTE - tirsdag 26.januar 2021

Innkalling til årsmøte i Nordhordland Seilforening tirsdag 26.01.21 klokken 1900.
Gjennomføres digitalt.

Opplæringsvideoar - Gode tips

Under "Lenker" i venstremenyen har me lagt opp ein ny meny med "Opplæringsvideoar - Gode tips".
Denne finn du nederst på sida, og på side 2.
Dette kan vera greit å kikka på i vintermånadene.
Har du tips til andre gode videoar så send ei melding til webadm@nordhordlandseilforening.org

Syndiker innhold