Opplæringsvideoar - Gode tips

Under "Lenker" i venstremenyen har me lagt opp ein ny meny med "Opplæringsvideoar - Gode tips".
Denne finn du nederst på sida, og på side 2.
Dette kan vera greit å kikka på i vintermånadene.
Har du tips til andre gode videoar så send ei melding til webadm@nordhordlandseilforening.org

Holsnøy Rundt 20.09.2020

Arne Øi og Bjørn Rundhovde bemannet Mathilda Holsnøy Rundt    (foto: Johnny Nordskag)

På grunn av coronarestriksjoner ble årets Høststormseilas avlyst. NHS arrangerte i stedet en treningsseilas med start ved Krossundet, Flatøy på søndag 20.09. Løpet gikk rundt Holsnøy med målgang ved Blodflua i nordenden av Bognestraumen.
Skriv kommentar..

"Holsnøy rundt" søndag 20.september kl. 11.00.

I staden for Høststormen vert det treningsseglas søndag 20/9. Sjå NHS heimeside under "Kommende aktiviteter" for meir info og seglingsbestemmelsar. Denne seglasen tel med som lodd i hatten når premiar skal trekkast mellom dei som har deltatt i treningsseglasane. Vel møtt !!

Sommerregatta 22. og 23.august 2020

Laurdag 22.september var det klart for NHS Sommarregatta. Ikkje akkurat sommarvær denne laurdagen. Frist bris frå sør og kraftige regnbyger. Det stilte opp 6 båtar. 5 frå NHS: Shiba Juvel, Tjorven, Anchrissi, Mathilda og X-faktor, og 1 båt frå Askøy SF: Calluna (Hanse 325). Kjekt med besøk frå Askøy. Starten gjekk ved Nordhordlandsbrua kl. 14.00, og me skulle segla rundt bøye rett nord for Bakarvågen og tilbake til Nordhordlandsbrua.
Vinden låg stort sett på mellom 6 og 9 m/s. 2 av båtane gav seg etter kort tid og returnerte til Litlebergen. Dei 4 andre båtane kryssa mot Bakarvågen.

X-faktor fremst ei stund, men etterkvart overtok Anchrissi som fremste båt.

Begge foto: Madeleine Bratshaug ombord i Tjorven

NHS Holsnøy Rundt 2020

Det møtte 8 båter til start og det blåste tidvis ganske bra fra NNV. Spesielt rundt Skjellanger var det ganske friske forhold. Starten gikk innerst i Mangersfjorden ved Blodflua, fortsatte rundt Skjellanger og sydover Herdlefjorden. Rundet Galteneset og Frekhauglandet før målpassering ved Nordhodlandsbrua. Når det gjelder de 3 første plassen stod denne gangen mellom Kilroy, Mathilda og X-Faktor som også er de mest aktive båtene på kretsnivå. Takk til alle dere som deltok, resultatlisten er nå komplett og kan leses under menypunktet regatta på disse sidene.
Se også på Facebook-sidene til NHS for bilder fra regattaen og X-Faktor og Mathilda sin blogg som finnes under punktet Medlemsblogger på hovedmenyen her.

NHS Holsenøy Rundt

Søndag 7. juni arrangerer NHS den andre seilasen i årets klubbserie.

Starten går kl. 11.00 fra Blodflua og målgang like syd for Krossund bro. Les gjennom seilingsbestemmelsene på denne nettsiden.
Siste nytt:  Det er lov å seile doublehand.

Syndiker innhold