Holsnøy Rundt 20.09.2020 LØP 2

Hei
Som tidligere kunngjort skulle vi komme tilbake til valg av løp når det gjelder Holsnøy Rundt 20.09.2020.
Vi skal i morgen 20.09.2020 seile løp 2.
Start ved Nordhordlandsbroen og seile med Holsnøy på styrbord side rundt til Blodflua. For mer informasjon les Seilingsbestemmelsenen på NHS sine sider.
Skriv kommentar..

"Holsnøy rundt" søndag 20.september kl. 11.00.

I staden for Høststormen vert det treningsseglas søndag 20/9. Sjå NHS heimeside under "Kommende aktiviteter" for meir info og seglingsbestemmelsar. Denne seglasen tel med som lodd i hatten når premiar skal trekkast mellom dei som har deltatt i treningsseglasane. Vel møtt !!

Sommerregatta 22. og 23.august 2020

Laurdag 22.september var det klart for NHS Sommarregatta. Ikkje akkurat sommarvær denne laurdagen. Frist bris frå sør og kraftige regnbyger. Det stilte opp 6 båtar. 5 frå NHS: Shiba Juvel, Tjorven, Anchrissi, Mathilda og X-faktor, og 1 båt frå Askøy SF: Calluna (Hanse 325). Kjekt med besøk frå Askøy. Starten gjekk ved Nordhordlandsbrua kl. 14.00, og me skulle segla rundt bøye rett nord for Bakarvågen og tilbake til Nordhordlandsbrua.
Vinden låg stort sett på mellom 6 og 9 m/s. 2 av båtane gav seg etter kort tid og returnerte til Litlebergen. Dei 4 andre båtane kryssa mot Bakarvågen.

X-faktor fremst ei stund, men etterkvart overtok Anchrissi som fremste båt.

Begge foto: Madeleine Bratshaug ombord i Tjorven

NHS Holsnøy Rundt 2020

Det møtte 8 båter til start og det blåste tidvis ganske bra fra NNV. Spesielt rundt Skjellanger var det ganske friske forhold. Starten gikk innerst i Mangersfjorden ved Blodflua, fortsatte rundt Skjellanger og sydover Herdlefjorden. Rundet Galteneset og Frekhauglandet før målpassering ved Nordhodlandsbrua. Når det gjelder de 3 første plassen stod denne gangen mellom Kilroy, Mathilda og X-Faktor som også er de mest aktive båtene på kretsnivå. Takk til alle dere som deltok, resultatlisten er nå komplett og kan leses under menypunktet regatta på disse sidene.
Se også på Facebook-sidene til NHS for bilder fra regattaen og X-Faktor og Mathilda sin blogg som finnes under punktet Medlemsblogger på hovedmenyen her.

NHS Holsenøy Rundt

Søndag 7. juni arrangerer NHS den andre seilasen i årets klubbserie.

Starten går kl. 11.00 fra Blodflua og målgang like syd for Krossund bro. Les gjennom seilingsbestemmelsene på denne nettsiden.
Siste nytt:  Det er lov å seile doublehand.

17.mai båtkonvoi rundt Håøy og Flatøy

Nordhordland seilforening inviterer alle båtar til ein uformell båtkonvoi rundt Håøy og Flatøy med ein avstikkar bortom Knarvik.
Vi håper at magne vil vera med og laga liv og røre, og stemning denne dagen.
Pynt båtane med flagg og bjørkeris og ver med på festen. Alt som er med på å skapa 17.mai-stemning på fjorden er flott. Underhaldningsinnslag undervegs er velkomne. Ta med instrument og dra ein trall undervegs e.l.
Vi startar klokka 12.00 frå Litlebergen med baugen nordover, så vert det ein runde med klokka, slutt ca. kl. 14.00.
Lang lang rekke etter lederbåt.
Farten vert max 5 knop.

Praktiske reglar for båt-toget:
  • Vis hensyn
  • All navigasjon på eige ansvar
  • Ta hensyn til smittevernreglane
  • Følg bak lederbåten.