Tirsdagstrening 2021

Her er datoane for treningsregattaer i 2021. Seglingsbestemmelsar og meir info finn du under "Kommende aktiviteter" oppe til høgre på framsida av heimesida.

NHS Klubbregattaer 2021

Klubbserieregattaer NHS 2021

Datoar for årets klubbserie er:

- Vårregatta lørdag 8.mai
- Holsnøy rundt lørdag 5.juni
- Sommerregattaer 21. -22.aug.
- Høststormseilasen 18. -19.sept.
Vårregattaen vil verta segla på Mangersfjorden med start i Bognestraumen.
Set av datoane!

SEIL UT 2021 Nordhordland seilforening

SEIL UT er eit lågterskeltilbud for å få fleire seglbåtar til å løysa fortøyningane og koma seg på sjøen. SEIL UT har hatt stor suksess i fleire seglforeningar, m.a. Molde og Florø Seglforeningar. Norges seilforbund ved turansvarleg Jon Amtrup hjelper fleire seglforeningar å koma i gang.

No er opplegget for SEIL UT 2021 Nordhordland seilforening nesten klart. Oppstart er 1.mai.

Seil UT er turseiling med et lite element av konkurranse og med formål å få flere seilbåter ut på tur. Familier kan dra på tur i nærområdet, høste poeng og samtidig være en del av noe større – og alt dette på en koronafri måte. Når høsten kommer og verden forhåpentligvis er litt mer normal kan deltakerne samles for å motta priser og dele seilhistorier.

Seilforeningen har utarbeidet en liste over gjestehavner som vi definerer som Seil Ut-poster.
Dette er 30 gjestehavner fra Kalvåg i nord til Espevær i sør.

Til isbjørnens rike - medlemskveld 17.mars 2021

August Sandberg fra Hjelmås er profesjonell havseiler og logger 10.000 mil i året. Mange av disse har han tilbrakt over polarsirkelen, og særlig på Svalbard. Denne kvelden deler han sine beste tips og triks for seilas i isbjørnens rike, lett krydret med salte røverhistorier. Hvordan ankrer man foran en isbre? Hvordan beskytter man seg mot farlige rovdyr? Hva slags båt trenger man for å seile i is? Få svaret på disse, og mange andre nøtter i lystig, digitalt lag sammen med August og Nordhordland Seilforening kl. 19:00 den 17. Mars. Bare følg linken under!
Join Zoom Meeting:

Første styremøte for det nye styret 9.februar 2021

Tirsdag 9.februar hadde det nye styret sitt første møte på nettet.
Styret konsituerte seg slik:

Frode Nygaard Knutsen - Formann
Stian Flataker - Nestleder og regattasjef
Marius Vågenes Villanger - Kasserer og ass. webansvarlig
Jan Gunnar Korsøen - Tur- og familiesegling
Torhild Skage Syslak - Skitnedalsvika / strandrydding
Harald Matland - Sekretær og Webansvarlig. Medlemsregister.

Referat frå styremøta vert lagt ut under "Referater" på heimesida.

Link til digitalt årsmøte 26.januar 2021

Tirsdag 26.01.21 klokken 1900 er det digitalt årsmøte.
Gjør oppmerksom på at vi må åpne linken via Google Chrome, link: Skriv kommentar..
Syndiker innhold