etter Årsmøtet 26.januar

Etter at det formelle digitale årsmøtet er ferdig tirsdag 26.januar vert det eit opplegg for medlemane i NHS:

ÅRSMØTE - tirsdag 26.januar 2021

Innkalling til årsmøte i Nordhordland Seilforening tirsdag 26.01.21 klokken 1900.
Gjennomføres digitalt.

Opplæringsvideoar - Gode tips

Under "Lenker" i venstremenyen har me lagt opp ein ny meny med "Opplæringsvideoar - Gode tips".
Denne finn du nederst på sida, og på side 2.
Dette kan vera greit å kikka på i vintermånadene.
Har du tips til andre gode videoar så send ei melding til webadm@nordhordlandseilforening.org

Holsnøy Rundt 20.09.2020

Arne Øi og Bjørn Rundhovde bemannet Mathilda Holsnøy Rundt    (foto: Johnny Nordskag)

På grunn av coronarestriksjoner ble årets Høststormseilas avlyst. NHS arrangerte i stedet en treningsseilas med start ved Krossundet, Flatøy på søndag 20.09. Løpet gikk rundt Holsnøy med målgang ved Blodflua i nordenden av Bognestraumen.
Skriv kommentar..

"Holsnøy rundt" søndag 20.september kl. 11.00.

I staden for Høststormen vert det treningsseglas søndag 20/9. Sjå NHS heimeside under "Kommende aktiviteter" for meir info og seglingsbestemmelsar. Denne seglasen tel med som lodd i hatten når premiar skal trekkast mellom dei som har deltatt i treningsseglasane. Vel møtt !!

Sommerregatta 22. og 23.august 2020

Laurdag 22.september var det klart for NHS Sommarregatta. Ikkje akkurat sommarvær denne laurdagen. Frist bris frå sør og kraftige regnbyger. Det stilte opp 6 båtar. 5 frå NHS: Shiba Juvel, Tjorven, Anchrissi, Mathilda og X-faktor, og 1 båt frå Askøy SF: Calluna (Hanse 325). Kjekt med besøk frå Askøy. Starten gjekk ved Nordhordlandsbrua kl. 14.00, og me skulle segla rundt bøye rett nord for Bakarvågen og tilbake til Nordhordlandsbrua.
Vinden låg stort sett på mellom 6 og 9 m/s. 2 av båtane gav seg etter kort tid og returnerte til Litlebergen. Dei 4 andre båtane kryssa mot Bakarvågen.

X-faktor fremst ei stund, men etterkvart overtok Anchrissi som fremste båt.

Begge foto: Madeleine Bratshaug ombord i Tjorven
Syndiker innhold