Medlemsmøte 11.april 2018 kl. 18:00

Mølla Litlebergen
Aktivitet for:
Alle medlemmer
Norskekysten – en eventyrlig reise, av Jon Amtrup.

Medlemsmøte 11. april i Mølla på Litlebergen, klokken 1800.

Det er mange som drømmer om å seile hele norskekysten. Andre ser for seg å styre sin egen båt mot Lofotveggen under midnattssol. Alle kan gjøre det. Alt du trenger er en plan, litt tid og den siste dosen inspirasjon som får deg til å virkelig gjøre det.

NSF har naturlig nok engasjert seg i en av de store utfordringene vi står ovenfor langs vår langstrakte kyst. Marin forsøpling er et alvorlig problem og som seiler har du en mulighet til å bidra til et renere hav. Jon Amtrup tar opp dette tema som en del av foredraget.

Jon Amtrup har seilt hele norskekysten og enkelte deler av den flere ganger – både sommer og vinter. Han har i tillegg skrevet bok om opplevelsen og hvordan en best forbereder seg.
Amtrup jobber med ren turseiling i Norge Seilforbund og kan forhåpentligvis bidra med det lille ekstra av inspirasjon til å kaste loss.