Sommerregatta 2017

Veldig bra oppmøte med 9 båter på startlinjen på lørdag. Været var ganske fint men vi savnet stabil vind. Starten gikk fint i bra driv men like etter det viste Byfjorden seg fra sin vanlige side med veklsende vind både i retning og styrke. Start og målområde var ved Krossundbroen og runding ved Bakavågen. Amante ledet seilasen det meste av dagen og vant også lørdagens seilas.

Søndagen var det ny seilas, da med start fra samme sted som dagen før, men med runding Hamreflu stake. Løpet er ganske kort og bør gjøres unna på noe over en time under normale vindforhold, men også denne dagen var vinden fraværende i store deler av seilasen. Dette favoriserer båtene med lav rating. Dette preger også resultatlisten, der de to langsomste båtene ligger øverst også  på søndagen. Denne gang med Mathilda som vinner.
Sammenlagt vinner derfor Mathilda årets sommerregatta, og leder nå også sammendraget i klubbserien foran X-Faktor. Neste regatta i denne serien er Høststormseilasen. Velkommen tilbake da.Fullstendige resultatlister ligger under menypunktet Regatta på disse sidene.
Anbefaler også medlemsblogg til X-Faktor og Mathilda.