Norgeshus Seilmakern Doublehand 2017

Gode resultater for NHS-båtene i Doublehand regattaen i år.
Turen sydover mot Haugesund var preget av lette forhold. Mange slet også med lite vind inn og ut av pitstopp i Haugesund. FS2 var spesielt uheldig og mistet der et solid opparbeidet forsprang fra natten.
På hjemveien kom det langt mer vind med over 10 m/s på det meste vest for Bømlo. Mathilda ledet sin klasse det meste av regattaen, men det buttet veldig mot slutten og endte på 2. Plass. X-Faktor og FS2 seilte godt i sin klasse men uten på noe tidspunkt å sette vinneren Vito under press. Vito tok ledelsen allerede i Lerøyosen og beholdt den med klar margin helt til mål. X-Faktor og  FS2 endte også på henholdsvis 2. og 3. plass i klassen. Kilroy, foreningens 4. båt seilte tidvis bra men nådde ikke opp til premiene. De tre sistnevnte seilte i mellomste klasse. NHS hadde ingen deltagere i største klasse. Totalt stilte 32 båter til start.
For resultater se www.sailracesystem.no/regatta
or mere info kan dere også lese på medlemsbloggene til X-Faktor og Mathilda